Brand Name

Mano Pizza: Servitør



Vi har tatt pizza på meteren til Norge og Norden*.


Vi har en pizza som er elsket av kundene våre med topp rating, nominert til å være blant de åtte beste italienske restaurantene i Norge, tatt hjem gull og sølv fra verdens største designkonkurranser og vi har et internasjonalt sterkt team på plass. Vi er ekstremt stolte over det vi har fått til, men ingenting av dette ville vi fått til uten det viktigste av det viktigste, som er årsaken til der vi er i dag: våre ansatte – pizzaioloer, servitører og restaurantledere.

Teamet du blir en del av

– Ekstremt bra kollegaer i Stavanger som har vært den viktigste årsaken til der vi er i dag, flere vil du bli kjent med.

– En verdens kanskje beste pizzaioloer, fra Italia naturligvis.

– Grunnlegger og tidligere CEO av en svært vellykket pizzakjede i England – en visjonær forretningsmann med flere tiårs erfaring med å bygge fantastiske pizzakonsepter.

– En daglig leder, utdannet siviløkonom og med bakgrunn fra finans, som droppet regnearkene til fordel for ambisjonen om å bygge Norges råeste pizzakonsept.

– Nansen & Co som aktiv eier, som støtter og jobber tett sammen med alle selskapene de eier.

Vi leter nå etter: «Servitør, du som vil litt lengre…»

Vi lever for å gi gode kundeopplevelser. MANO skal oppleves for kundene (og våre ansatte) som kombinasjonen av et spesielt hyggelig og profesjonelt sted.

Oppgaver

    • Effektivt ta bestillinger og hjelpe kundene til å ta rett valg for dem;
    • hjelpe kjøkkenet med enkle oppgaver når det er nødvending;
    • sørge for at restauranten alltid er ren og ryddig;
    • for servitører med mye erfaring vil det være mulighet for å være skiftleder. Da er du ansvarlig for at de andre ansatte gjør oppgavene sine

    • Kvalifikasjoner

        • Er genuint interessert i service og drikke;
        • erfaring fra restaurantbransjen eller servicebransjen;
        • kunnskap om vin og øl (pluss med kunnskap om brennevin og drinker);
        • er god på salg og tar ansvar for den helhetlige gjesteopplevelsen;
        • du blir motivert av fornøyde kunder;
        • gode kommunikasjonsevner og er svært utadvendt;
        • må bry seg om å gi gode kundeopplevelser;
        • er en god lagspiller;
        • må ha øye for, og bry seg om detaljer;
        • er svært ryddig og strukturert
        • snakker norsk, svensk eller engelsk flytende;
        • du liker at det er høy fart og jobber godt under press;
        • du er sosial og liker å jobbe med mennesker;
       

      Vi tilbyr deg

        • Et arbeidsmiljø bestående av særdeles dyktige og inspirerende mennesker;
        • å bli en del av en nysatsning, og være med å påvirke hva Mano Pizza er og blir;
        • mulighet for å starte din egen restaurant, eller gå inn i en ledene posisjon på vår neste restaurant når du og vi er klare;
        • lønn etter kvalifikasjoner;
        • deltid og fulltid.
       

      Send søknad og CV til stian@nansenco.no; og ved spørsmål, ta kontakt med Stian på telefon 405 53 018.

      MANO.PIZZA