Brand Name

Mano Pizza: Kokk / Pizzaiolo



Vi har tatt pizza på meteren til Norge og Norden*.


Vi har en pizza som er elsket av kundene våre med topp rating, nominert til å være blant de åtte beste italienske restaurantene i Norge, tatt hjem gull og sølv fra verdens største designkonkurranser og vi har et internasjonalt sterkt team på plass. Vi er ekstremt stolte over det vi har fått til, men ingenting av dette ville vi fått til uten det viktigste av det viktigste, som er årsaken til der vi er i dag: våre ansatte – pizzaioloer, servitører og restaurantledere.

Teamet du blir en del av

– Ekstremt bra kollegaer i Stavanger som har vært den viktigste årsaken til der vi er i dag, flere vil du bli kjent med.

– En verdens kanskje beste pizzaioloer, fra Italia naturligvis.

– Grunnlegger og tidligere CEO av en svært vellykket pizzakjede i England – en visjonær forretningsmann med flere tiårs erfaring med å bygge fantastiske pizzakonsepter.

– En daglig leder, utdannet siviløkonom og med bakgrunn fra finans, som droppet regnearkene til fordel for ambisjonen om å bygge Norges råeste pizzakonsept.

– Nansen & Co som aktiv eier, som støtter og jobber tett sammen med alle selskapene de eier.

Vi leter nå etter: «Kokk hos Mano Pizza, du som vil litt lengre…»

Dine primære arbeidsoppgaver vil være å være «sjef på kjøkkenet» når du er der, og lede ansatte på jobb. Du vil bli gitt tillit, og det forventes at du tar ansvar og viser initiativ. Dette gir deg også mulighet til å vokse med selskapet i årene som kommer.

Kvalifikasjoner

    • Du må først og fremst ha lyst til å jobbe med oss;
    • du er gjerne en ung kokk, men for oss er lidenskap og talent viktigst;
    • du er sosial og liker å jobbe med mennesker;
    • du blir motivert av fornøyde kunder;
    • du trives i en hektisk og levende arbeidshverdag;
    • du kjennetegnes ved at du er ansvarsfull, løsningsorientert, effektiv, kvalitetsbevisst og en lagspiller;
    • og til slutt… du må nesten elske pizza og du må være en som «vil litt lengre».
 

Vi tilbyr deg

    • Et arbeidsmiljø bestående av særdeles dyktige og inspirerende mennesker;
    • å bli en del av en nysatsning, og være med å påvirke hva Mano Pizza er og blir;
    • mulighet for å starte din egen restaurant, eller gå inn som executive chef på vår neste restaurant når du og vi er klare;
    • lønn etter kvalifikasjoner.
 

Send søknad og CV til stian@nansenco.no; og ved spørsmål, ta kontakt med Stian på telefon 405 53 018.

MANO.PIZZA