Brand Name

Jobb med oss

Før vi startet Nansen & Co sa en av de klokeste menneskene vi kjenner til oss: “Finn dere en jobb som ikke føles som en jobb og som gir dere energi.”

Slik er det for oss som jobber i Nansen & Co. Vi gleder oss til å gå på jobb hver dag. Vi er et hardarbeidende, sammensveiset og verdidrevet team som jobber målrettet sammen med inspirerende entreprenører.

Ta kontakt for å høre mer

Ledig stilling: Associate

Nansen & Co bringer idéer til markedet. Vi lanserer idéene tidlig for å forstå hva kundene vil ha og for å optimalisere forretningsmodellen deretter. Når forretningsmodellen er bevist, skalerer vi hurtig.

Vi eier flere selskaper innen ulike bransjer og livssykluser som vi skalerer og utvikler, samtidig som vi fortløpende arbeider med lansering av egne idéer. Vi er kjent som en svært god vekstpartner, og derfor blir vi ukentlig pitchet nye forretningsidéer som vi fortløpende vurderer å investere i. Du er naturligvis med som partnerne i Nansen & Co med lik stemme som oss. med oss i vurderingene her.

VI SER ETTER OG ØNSKER Å JOBBE SAMMEN MED DEG SOM…

… har høye ambisjoner, stor skaperlyst og er en problemløser. Du må ha høy integritet, bry deg om resultater og mennesker. Du jobber i Nansen & Co, men du vil også jobbe tett med våre porteføljeselskaper.

Du vil vil primært ha følgende roller: 

Entreprenøren_Foreslå, vurdere, teste og sette liv til Nansen & Co sine forretningsidéer

Investoren_Vurdere og teste andre gründeres idéer når vi blir pitchet

Forretningsutvikleren_Jobbe med alle faser av en startup: Fra idé til utvikling, skalering og vekst

 

Du vil få så mye ansvar som du ønsker og evner å håndtere, og vi gleder oss til også å lære av deg.

  Ta kontakt for å høre mer